Στέφανος Ντούσκος: Τα μηνύματα του πρωθυπουργού και των πολιτικών της χώρας για το πρώτο χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στέφανος Ντούσκος: Τα μηνύματα του πρωθυπουργού και των πολιτικών της χώρας για το πρώτο χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τι έγραψε στο Twitter το πολιτικό προσωπικό της χώρας

Υπερήφανος για τον γιαννιώτη σκιφίστα Στέφανο Ντούσκο που κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας -και μάλιστα χρυσό- στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δηλώνει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, με μηνύματά του στα social media.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο! Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια», σημείωσε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Στέφανο Ντούσκο, που με μια καταπληκτική εμφάνιση χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, κάνοντας παράλληλα και Ολυμπιακό ρεκόρ!», αναφέρει σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Χρυσός ολυμπιονίκης και ρεκόρ αγώνων ο Στέφανος Ντούσκος. Μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μία στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σε ευχαριστούμε», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Πρώτο χρυσό μετάλλιο, Ολυμπιακό ρεκόρ, πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία. Συγχαρητήρια Στέφανε Ντούσκο, έκανες όλη την Ελλάδα περήφανη», σημείωσε στο Twitter η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Τα tweets των πολιτικών της χώρας για τον «χρυσό» Στέφανο: