Εθνικές εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές

Εθνικές εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται βουλευτές

Τα αποτελέσματα ανά εκλογική περιφέρεια

Στην Α' Αθηνών φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει από τις εθνικές εκλογές 6 έδρες και σε σταυρούς προηγούνται οι Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Αγγελος Συρίγος, Θανάσης Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης και Κώστας Μπογδάνος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Αθηνών παίρνει 4 έδρες και προηγούνται οι Νίκος Βούτσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Φίλης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών Η ΝΔ λαμβάνει 7 έδρες με πρώτους να είναι οι: Κώστας Χατζηδάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Κουμουτσάκος, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης και Ζωή Ράπτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή την περιφέρεια λαμβάνει 4 έδρες με πρώτους να είναι οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κώστας Ζαχαριάδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 4 έδρες και σε σταυρούς προηγούνται οι:  Γ. Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη και Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος.

Στον ίδιο τομέα η ΝΔ παίρνει 3 έδρες. Η μια έδρα πηγαίνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ακολουθούν  Μιλτος Βαρβιτσιώτης και Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Στον Νότιο τομέα Αθηνών η ΝΔ παίρνει 7 έδρες με πρώτους να είναι οι: Νικόλας Δένδιας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Διονύσιος Χατζηδάκης, Θεοχάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, και Χαράλαμπος Παπαδημητρίου.

Στον ίδιο τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 6 έδρες και προηγούνται οι: Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου, Ιωάννης Μουζάλας, Ιωάννης Μπαλάφας, Ραλλία Χρηστίδου, Νικόλας Ξυδάκης.

Στην Α' Πειραιώς η ΝΔ παίρνει 3 έδρες και προηγούνται σε σταυρούς οι: Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Ιωάννης Μελλάς και Νικόλας Μανωλάκος.

Στον ίδιο τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 2 έδρες με Θεόδωρο Δρίτσα και Μαρία Ρεπούση.

Στην Β' Πειραιώς ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 3 έδρες και σε σταυρούς προηγούνται οι Ειρήνη Κασιμάτη, Ραγκούσης Ιωάννης και Τρύφων Αλεξιάδης.