Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε σε παρακμιακή Πασοκοδεξιά

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε σε παρακμιακή Πασοκοδεξιά

Επίθεση στον πρωθυπουργό και τα νέα μέλη της κυβέρνησης εξαπολύει ο γραμματέας της ΛΑΕ

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με αφορμή την ορκομωσία των νέων υπουργός ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή του δήλωση «ο Αλέξης Τσίπρας αφού εξευτέλισε τον ιστορικό ΣΥΡΙΖΑ, πετάει σιγά-σιγά από την κυβέρνηση, ως στημένες λεμονόκουπες, ακόμα και όσα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον προσκύνησαν και τον ακολούθησαν στην μνημονιακή προδοσία του». Υποστηρίζει δε, ότι ο πρωθυπουργός προχώρησε σε ανασχηματισμό «μόνο και μόνο για να κατασκευάσει μια κυβέρνηση ιδιωτικής του χρήσης, αναθέτοντας σε "φερέφωνα" και σε ανθρώπους της γενιάς του και του "χεριού" του τα πιο κρίσιμα υπουργεία».

Συνεχίζει δε με επίθεση κατά των νέων υπουργών, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι «πολύ σύντομα όμως θα διαπιστώσει, ότι και αυτοί που θεωρεί "ελεγχόμενους" και "ακίνδυνους", θα αποδειχθούν, εξίσου με τον ίδιο, αδίστακτα και άπληστα πολιτικά "τερατάκια", που τα διακατέχει ο πολιτικός κυνισμός, η αφιλία και η αναρρίχηση τους χωρίς κανένα φραγμό αρχών και αξιοπιστίας». Κάνει δε λόγο για «ανακυκλωμένα μνημονιακά πρόσωπα όπως η Κατ. Παπακώστα, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Μυρσίνη Ζορμπά, ο Μάρκος Μπόλαρης κ.ά» και προσθέτει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας και ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ γλείφουν εκεί που έφτυναν, με αποτυχημένες "μεταγραφές" από τις καταστροφικές κυβερνήσεις Σημίτη, Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου».

Ο κ. Λαφαζάνης υποστηρίζει ακόμη, ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, βλέποντας την κυβέρνησή του να πνέει τα λοίσθια, προσπαθεί να την διασώσει με την απόλυτη παράδοσή της στην πιο κακόγουστη και υπαλληλική Πασοκοδεξιά, η οποία όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει». «Μετά απ’ αυτόν τον ανασχηματισμό, ακόμα και αυτά τα τεχνητά πολιτικά σύνορα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – Ποτάμι και ΝΔ έχουν καταρρεύσει πλήρως και ο "βασιλιάς" ενός μακάβριου, ολιγαρχικού και ξενόδουλου πολιτικού συστήματος αποδεικνύεται γυμνός» καταλήγει.