Στην Αθήνα σήμερα ο Πιερ Μοσκοβισί

Στην Αθήνα σήμερα ο Πιερ Μοσκοβισί

Πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. Ο Γάλλος πολιτικός κατά την διάρκεια της επισκέψεως του θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ θα έχει επίσης συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί αύριο θα μιλήσει ενώπιον του ελληνικού Κοινοβουλίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ενημερώσει την Ειδική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τις Διαρκείς Επιτροπές Εθνικής Έμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε κοινή συνεδρίασή τους την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 11:30 με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».

Σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο».