Άννα Καραμανλή: Τσίπρας και Κοτζιάς γράφουν μελανές σελίδες της ιστορίας

Άννα Καραμανλή: Τσίπρας και Κοτζιάς γράφουν μελανές σελίδες της ιστορίας

«Ο Τσίπρας σήμερα βάζει την υπογραφή του σε μια εθνική ήττα»

«Η συμφωνία Τσίπρα-Κοτζιά εκχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους γείτονές μας. Τους αναγνωρίζει ως μακεδόνες και τη γλώσσα τους ως μακεδονική, αποδεχόμενη τον πυρήνα του αλυτρωτισμού τους», ανέφερε μιλώντας στη Βουλή, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή και πρόσθεσε ότι Τσίπρας και Κοτζιάς παραχωρούν αβίαστα το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό όπλο της Ελλάδας, το veto, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο πρωθυπουργός δεσμεύει τη χώρα σε μια κακή συμφωνία που δεν υπηρετεί τα συμφέροντά της, χωρίς να έχει τη νομιμοποίηση να το κάνει, αφού δεν έχει τη συγκατάθεση ούτε του κυβερνητικού του εταίρου. Κυρίως όμως ο κ. Τσίπρας δεν έχει την έγκριση του ελληνικού λαού που βλέπει την αξιοπρέπεια του να τσαλακώνεται», είπε η βουλευτής της ΝΔ απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη που λίγο νωρίτερα είχε, από του βήματος, επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας αφού διαπραγματεύτηκε εν κρυπτώ επί μήνες και αγνόησε τη Βουλή και τα κόμματα, σήμερα βάζει την υπογραφή του σε μια εθνική ήττα. Με αυτή την συμφωνία γράφεται μια από τις μελανότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας», είπε η βουλευτής της ΝΔ και δήλωσε ότι επιστρέφει στον κ. Πολάκη όλα όσα ανέφερε για «καραγκιοζιλίκια».