Ο… εξωγήινος μπαμπουίνος της Νοτίου Αφρικής

Σάλο στη Νότια Αφρική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο προκάλεσαν οι φωτογραφίες από ένα νεκρό πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο ον, οι οποίες τραβήχτηκαν σε ένα εθνικό πάρκο της χώρας και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Το άψυχο σώμα του... εξωγήινου είχε ανακαλύψει ο 17χρονος γιος του του Λεγουέλ Ντίξον ο οποίος και φωτογράφησε τον παράξενο σκελετό- με δέρμα και πρόσωπο που φαινόταν να σπάραζε από τον πόνο (φωτ)- κοντά στην περιοχή Nature 's Valley, που αποτελεί δημοφιλές τουριστικό προορισμό.

Οι κάτοικοι πίστεψαν ότι πρόκειται για εξωγήινο και σύντομα οι φήμες ξεκίνησαν να εξαπλώνονται. Ωστόσο το μυστήριο λύθηκε από την ιατροδικαστή Μαγκνταλένα Μπράουμ, που εργάζεται σε μια κτηνιατρική κλινική της περιοχής και αποκάλυψε μια από τις τραγικές ιστορίες της φύσης.

"Είναι εμφανές ότι δεν πρόκειται για εξωγήινο αλλά για ένα νεκρό μωρό μπαμπουίνου" ανέφερε η Μπράουμ, εξηγώντας  ότι το κουφάρι έχει αυτό το περίεργο σχήμα γιατί πιθανότατα το μωρό πέθανε και η μητέρα του συνέχισε να το μεταφέρει κολλημένο στο σώμα της, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλά χτυπήματα.