Τι μπορείτε να κάνετε με το παλιό σας T- shirt

Επειδή η τιμή τους δεν είναι πολύ υψηλή συνήθως αλλά και επειδή είναι ευκολοφόρετα, συνήθως στη ντουλάπα μας έχουμε πολλά t- shirt.

Άλλα από αυτά τα λιώνουμε κυριολεκτικά στο φόρεμα άλλα μετανιώνουμε γρήγορα που τα αγοράσαμε και καταλήγουν να μας πιάνουν χώρο στη ντουλάπα.

Ιδού 10 χρήσεις όπου μπορεί να σας φανεί χρήσιμο ένα... άχρηστο t- shirt:

1. Πανάκι καθαρισμού

Κόψτε το σε λωρίδες αναλόγως του τι θέλετε να καθαρίσετε. Τα t- shirt είναι συνήθως βαμβακερά, κάτι που τα κάνει ιδανικά... ξεσκονόπανα.

2. Δέστε σφιχτά...

Κόψτε τα παλιά t- shirt σε πολύ λεπτές λωρίδες. Κάνουν ιδανικό σπάγγο για να δέσετε αντικείμενα και δέματα. Επίσης, εν αντιθέσει με τον κλασικό σπάγγο δεν προκαλούν ζημιές και σημάδια (όπως ζάρες) στα αντικείμενα.

3. Τ- shirt... υγείας

Φτιάξτε ρολά για την τουαλέτα από μαλακό ύφασμα t- shirt.

4. Κάντε το φούστα

Με μια ραπτομηχανή, κάντε ένα t- shirt σε καλή κατάσταση ένα εντελώς άλλο και πρωτότυπο ρούχο.

5. Σφουγγαρίστρα

Όπως και ως πανάκια, το βαμβακερό των t- shirts είναι ιδανικό για σφουγγάρισμα. Κόψτε και προσαρμόστε σε ένα σκουπόξυλο.

6. Παγοκύστη

Είναι πάντα χρήσιμο να έχουμε στην κατάψυξη μια παγοκύστη. Σε περίπτωση χτυπήματος ή τραυματισμού κάνουν το τέλειο θεραπευτικό επίθεμα. Τυλίξτε μέσα στο ύφασμα παγάκια και φυλάξτε στην κατάψυξη για ώρα ανάγκης.

7. Προστατεύστε εύθραυστα αντικείμενα

Μετακομίζετε; Θέλετε να φυλάξετε ή να μεταφέρετε ένα εύθραυστο αντικείμενο; Τυλίξτε το σε ύφασμα t- shirt για να το προστατέψετε.

8. Διακοσμητικά λουλούδια

Αν έχετε χρόνο, διάθεση και... χρωματιστά μπλουζάκια, φτιάξτε διακοσμητικά λουλούδια από ύφασμα t- shirt.

9. Κασκόλ και φουλάρια

Κόψτε σε παχειές λωρίδες και φτιάξτε πολύχρωμα φουλάρια για το λαιμό σας. Ένα γαζί γύρω- γύρω αρκεί.

10. Χαρτομάντηλα από... ύφασμα

Πόσες φορές όταν έχουμε γρίπη, μετά από λίγο έχουμε και τα ενοχλητικά ερεθισμένα ρουθούνια λόγω συχνής χρήσης χαρτομάντηλου; Το ύφασμα του t- shirt κάνει το ιδανικό μαντήλι αφού δεν ερεθίζει τη μύτη.