Σε λειτουργία η εφαρμογή στο TAXISNET για τα τέλη κυκλοφορίας

Τέθηκε σήμερα σε λειτουργία η ειδική εφαρμογή στο TAXISNET, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους από τον υπολογιστή τους και κατόπιν θα τα πληρώνουν σε τράπεζες, ταχυδρομεία ή εφορίες.

Οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα μπαίνουν στην ειδική εφαρμογή με τον κωδικό τους στο TAXISNET ή με το ΑΦΜ τους και θα εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο, με το οποίο θα πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας τους. Η πληρωμή θα γίνεται σε τράπεζες, ταχυδρομεία και εφορίες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω e-banking.

Όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet, θα έχουν τη δυνατότητα να πληκτρολογήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους, καθώς και τον ΑΦΜ τους, στην ιστοσελίδα και να τυπώσουν το ειδοποιητήριό τους. Το τέλος θα βεβαιωθεί στο όνομα κάθε ιδιοκτήτη Ι.Χ., όπως αυτό εμφανίζεται στο αρχείο οχημάτων του Τaxisnet και εφόσον δεν εξοφληθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου (τελική προθεσμία), θα βεβαιωθεί στο διπλάσιο.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος καταργείται το ειδικό αυτοκόλλητο τελών κυκλοφορίας, όπως και η αποστολή ειδοποιητηρίων μέσω ΕΛΤΑ.