Χρηματικά βραβεία σε παιδιά ναυτικών που φοιτούν σε ΑΕΙ

Χρηματικά βραβεία θα χορηγήσει η εστία Ναυτικών στα παιδιά εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών που φοίτησαν στα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Προκειμένου να γίνει κάποιος δικαιούχος ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Ο δικαιούχος πρέπει να έχει απαραίτητα διαγωνισθεί επιτυχώς στο ελάχιστο όριο μαθημάτων (υποχρεωτικά και κατά επιλογή) που προβλέπονται από τον οδηγό σπουδών της κάθε σχολής και των δύο εξαμήνων και η γενική βαθμολογία που θα προκύψει από τις επιμέρους βαθμολογίες να μην είναι μικρότερη από οκτώ (8).

2. Προκειμένου για πτυχιούχους, αντίγραφο του Πτυχίου ή βεβαίωση της σχολής ότι ο/η ενδιαφερόμενος /η έχει ονομαστεί πτυχιούχος με μέσο όρο βαθμολογίας (8) και άνω.

 Μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της εστίας ναυτικών μας γνωστοποιήθηκε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου ενώ το ύψος του χρηματικού βραβείου ανέρχεται στα 500 ευρώ.

Για περισσότερες διευκρινήσεις τα ενδιαφερόμενα τέκνα των ναυτικών θα πρέπει να επικοινωνήσουν ή να επισκεφτούν αυτοπροσώπως την εστία Ναυτικών στην οδό Φίλωνος 97-99 στον Πειραιά. Πληροφορίες μπορούν να βρουν και στην ιστοσελίδα της Εστίας Ναυτικών.

Καλόγηρος Βασίλειος