Ένα «ξύπνημα» στη Μεσόγειο από την CANDIA

Η νέα υπόσχεση της μάρκας «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN» αποτελεί ένα «ξύπνημα» στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου

Το λανσάρισμα της νέας εταιρικής εικόνας πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση παγκοσμίου κύρους Salone del Mobile στο Μιλάνο.

Στη διεθνή έκθεση επίπλου&design στο Μιλάνο, Salone del Mobile, στις 4 Απριλίου, η εταιρεία στρωμάτων CANDIA παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα. Η ανανεωμένη εικόνα της διακρίνεται από το νέο μοντέρνο και μίνιμαλ λογότυπο που έχει κρατήσει μόνο το καθιερωμένο εμπορικό σήμα «CANDIA», σε «φρέσκο» κόκκινο φόντο.

Η νέα υπόσχεση της μάρκας «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN» αποτελεί ένα «ξύπνημα» στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου. Αυτή είναι η υπόσχεση που θέλει να μεταφέρει σε όλους τους καταναλωτές που επιλέγουν τα προϊόντα της.

Η εταιρεία CANDIA μετράει 40 χρόνια εμπειρίας στη κατασκευή στρωμάτων, με τη 2 η γενιά, τους κ.κ Μιχάλη &Γιώργο Βελιβασάκη να έχουν πάρει τα ηνία της εταιρείας. Η επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα της CANDIA σε Ευρώπη & Ασία εδραιώθηκε με τη μοναδική χειροποίητη συλλογή στρωμάτων, BODYFIX COLLECTION.

Στρώματα που κατασκευάζονται αποκλειστικά με το χέρι, από έμπειρους τεχνίτες με 100% φυσικά υλικά και την παγκόσμια καινοτομία επεξεργασίας των υφασμάτων με λάδι ελιάς.

Ο κ. Μιχάλης Βελιβασάκης, δήλωσε σχετικά: «Μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στις αγορές του εξωτερικού καταφέραμε να κερδίσουμε την αγάπη των καταναλωτών αλλά την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου».

Το νέo μανιφέστο της εταιρείας επικοινωνεί έναν φόρο τιμής στις ανθρώπινες ρίζες, τη μετουσίωση σε μία εμπειρία ανάπαυσης που εμπνέεται από όλα όσα αγαπάμε και απολαμβάνουμε πάνω στη γη και μέσα στη θάλασσα της Μεσογείου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Salone del Mobile, οι επισκέπτες στο περίπτερο της CANDIA είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του «Μεσογειακού Τόπου», ένα τόπο ικανό να μας υπενθυμίσει πως τα δώρα της Μεσογειακής Φύσης γεννούν αρετές ανθρώπινες. Το φετινό κάλεσμα αντλεί από τις κοινές μνήμες του φυσικού μας τόπου, την ένταση του ήλιου στο δέρμα, τις μυρωδιές των βοτάνων, την άμμο στα πόδια, τον ήχο και την αγκαλιά της θάλασσας, τις ξερολιθιές και τους ελαιώνες, το κυριακάτικο στρωμένο τραπέζι γεμάτο με φυσικά αγαθά, γεύσεις και ιστορίες ανθρώπων.

Σύντομο προφίλ εταιρείας στρωμάτων Candia

Η εταιρεία Candia κατασκευάζει στρώματα & κρεβάτια πάνω από 40 χρόνια, με δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κατασκευάζει στρώματα «ονείρων» για να χαρίζουν έναν τόσο καλό και χορταστικό ύπνο ώστε να ξυπνάς στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου.

Εταιρεία

Η Candia ιδρύθηκε το 1973 από τους Χαράλαμπο και Εμμανουήλ Βελιβασάκη. Με αγάπη για τον καλό ύπνο και αφοσίωση στην ποιότητα κατόρθωσαν να διευρύνουν την δραστηριότητά τους και να εγκατασταθούν σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή των Σπάτων το 1980.

Σήμερα εργάζονται στην εταιρεία πάνω απο 100 άτομα με μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο της επιπλοποιίας. Η παραγωγική της δυνατότητα ξεπερνά τα 120.000 στρώματα ετησίως, ενώ ο μηχανολογικός της εξοπλισμός είναι από τους πιο σύγχρονους στην Ελλάδα.

Αγορά

Ο συνδυασμός της εμπειρίας, της τεχνολογικής αρτιότητας καθώς και της υλοποίησης αξιόπιστων & ποιοτικών προϊόντων έχει σαν αποτέλεσμα την αλματώδη ανάπτυξη και παρουσία της Candia με 100 καταστήματα σε Ελλάδα & εξωτερικό. Ειδικότερα, η είσοδος στις αγορές του εξωτερικού, υλοποιήθηκε με μία νέα πρωτοποριακή κατηγορία χειροποίητων στρωμάτων με τη χρήση 100% φυσικών υλικών. Σήμερα, η Candia βρίσκεται σε 10 χώρες σε Ευρώπη & Ασία με συνολικά 27 καταστήματα.

Καινοτομίες

Το 1983, 1η η Candia δημιούργησε στην Ελλάδα το ανατομικό χειροποίητο στρώμα, με την ονομασία BODYFIX.

Παγκοσμίως, είναι μία από τις λίγες εταιρείες κατασκευής στρωμάτων που φτιάχνει τα δικά της ελατήρια! Τα ανεξάρτητα ελατήρια Cotton Calico Pocket Springs, είναι φτιαγμένα από ανώτερης ποιότητας ατσάλι, για να διατηρούν την ανθεκτικότητα και την ευελιξία τους. Το Cotton Calico είναι θήκη από ελαφρύ βαμβάκι, μέσα στην οποία τοποθετείται το ελατήριο. Η ανεξάρτητη κίνηση κάθε ελατηρίου παρέχει τη δυνατότητα στο στρώμα να αγκαλιάζει και να ακολουθεί το περίγραμμα του σώματος καθώς και να κρατάει τη σπονδυλική στήλη άψογα ευθυγραμμισμένη.

Τέλος, είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που κάνει επεξεργασία υφάσματος με λάδι ελιάς (Olive Oil treatment). Με την επεξεργασία αυτή, το ύφασμα παρέχει αντιβακτηριδιακή προστασία και τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου.

Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Candia εκτός από τη συλλογή χειροποίητων στρωμάτων BODYFIX, παράγει τις σειρές Hyperion (premium ανατομικά στρώματα), Onar (ανατομικά στρώματα), Classic (ορθοπεδικά στρώματα) και Νaturezza (στρώματα χωρίς ελατήρια).

Επιπλέον, μεγάλη επένδυση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να καλυφθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες του ξενοδοχειακού & ναυτιλιακού κλάδου, με τη δημιουργία μιας νέας συλλογής στρωμάτων & κρεβατιών αποκλειστικά για επαγγελματική χρηση.

Η εταιρεία παράγει επίσης πάνω από 20 διαφορετικούς τύπους επενδεδυμένων κρεβατιών καθώς και μία σειρά σχεδιασμένη από τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή Σωτήρη Λάζου.

Για να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της, η Candia κατασκευάζει επιπλέον προϊόντα που διαφοροποιούνται ως προς τις διαστάσεις, τα υλικά, τις προδιαγραφές και τον σχεδιασμό ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

Τέλος, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα πρωτοποριακά προϊόντα από ειδικό gel, της Ιταλικής εταιρείας Technogel.

Πρόσφατες εξελίξεις

Η εταιρεία Candia βραβεύτηκε ως CORPORATE SUPERBRAND 2016, στην κατηγορία επίπλου, από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα Superbrands, που δραστηριοποιείται σε πάνω από 80 χώρες, βραβεύοντας τα πιο δυνατά brands σε κάθε χώρα.

Επιπλέον, η στρατηγική ανάπτυξης σε νέες & υπάρχουσες αγορές συνεχίστηκε με την παρουσία της Candia σε διεθνείς εκθέσεις παγκοσμίου κύρους, όπως στην έκθεση Salone del Mobile στο Μιλάνο για 6η συνεχόμενη φορά, στην έκθεση Equip Hotel στο Παρίσι για 2η συνεχόμενη φορά & στην ΙΜΜ στην Κολωνία για 6η συνεχόμενη φορά.

Τον Ιανουάριο του 2017 πραγματοποιήθηκε ένα νέο Ευρωπαϊκό άνοιγμα στην Γαλλική αγορά με την διάθεση των χειροποιήτων στρωμάτων της BODYFIX συλλογής σε 4 νέα καταστήματα.

Ίσως δεν γνωρίζατε ότι

  • Η Candia είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που επεξεργάζεται τα υφάσματά της με λάδι ελιάς (Olive Oil treatment)
  • Κάθε βήμα για την κατασκευή ενός στρώματος BODYFIX γίνεται στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες
  • Κατασκεύασε το 1983 το 1ο χειροποίητο ανατομικό στρώμα στην Ελλάδα με την ονομασία BODYFIX
  • Εξάγει σε 10 χώρες σε όλο τον κόσμο την χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στο νέο επίσημο site της Candia