Πώς να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα
Νέες ιδέες, νέα projects και πολλές εκπλήξεις έρχονται στο κόσμο των cocktails. Αναμφισβήτητα ένα καλό cocktail μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και να κάνει talk of the town το μπαρ ή ένα ξενοδοχείο, όμως όπως είναι γνωστό στους ανθρώπους του κλάδου, το cocktail είναι πολλές φορές πρόβλημα.
Απαιτεί αρκετά υλικά, θέλει χρόνο από τον μπαρ μαν και η επιτυχία δεν είναι πάντα σίγουρη...
Μια λύση για οικονομία και μείωση του κόστους για μπαρ και ξενοδοχεία είναι τα έτοιμα cocktails που έχουν εξελιχθεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.
Τι μπορεί να κερδίσει ο επιχειρηματίας που θα βάλει έτοιμα cocktails; Μείωση του χρόνου παρασκευής και του κόστους λειτουργίας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr