Η… ταπεινή μελιτζάνα κατακτάει τα εστιατόρια της Νέα Υόρκης και του Λονδίνου

Οι σεφ ανά τον κόσμο την ανακαλύπτουν ξανά

Μία σημαντική αλλαγή σημειώνεται στα μενού κορυφαίων εστιατορίων τους τελευταίους μήνες. Η ταπεινή μελιτζάνα βρίσκει τη θέση της στα πιάτα και πλέον το αβοκάντο θεωρείται... ξεπερασμένο, ενώ το κουνουπίδι τουλάχιστον... ξενέρωτο. 

Οι σεφ ανά τον κόσμο ανακαλύπτουν ξανά τη μελιτζάνα και την προτιμούν για να αναδείξουν τα πιάτα τους, όπως έγραψε πρόσφατα η Βρετανική Telegraph. 

Ήδη πήρε τη θέση της σε μαγαζιά της Νέας Υόρκης, αλλά και στο Λονδίνο σε μια νέα τάση που ξεκίνησε με την κουζίνα της Μέσης Ανατολής, της οποίας ηγήθηκε ο Yotam Ottolenghi, ένας σεφ από το Ισραήλ, με μεγάλη επιρροή στα γαστρονομικά δρώμενα. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr