Τι μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους;
Οι Millennials είναι ένα ιδιαίτερο κοινό, επηρεάζεται από τα social media και – κακά τα ψέμματα – ακολουθεί trends και βασίζεται στη γνώμη των άλλων, ακόμα και αγνώστων στο internet. Ωστόσο, αποτελεί βασικό κοινό για πολλά εστιατόρια και κυρίως τα νέα all day bar restaurants. Τι είναι ιδιαίτερο; Τι μπορούν να φωτογραφήσουν; Τι μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους; Η Hannah Harrington μιλά στο upserve.com για τα 3 πράγματα που θέλουν οι Millennials από το μενού σας.
1. Γεύσεις που προτιμούν
Τα trends στις γεύσεις και στα καρυκεύματα χαρακτηρίζουν εποχές, κουζίνες, ακόμα και κουλτούρες. Για παράδειγμα, τη δεκαετία του ’80 η σαλάτα Caesar, η καυτερή σάλτσα και η BBQ sauce ήταν ιδιαίτερα αγαπητά.
- Πλέον, οι γεύσεις είναι πιο έθνικ και οι Millenials θέλουν διάφορα καυτερά ντιπ όπως το Wasabi, αλλά και φαγητά με καρυκεύματα και βότανα όπως: Cajun, Μίσο, Σαφράν
Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr