Οι απαντήσεις είναι πολλές και έχουμε μαζέψει για εσάς τα σημαντικότερα trends
Της Ιωάννας Θεοδώρου
Τα ανερχόμενα food trends για το 2016 έψαξε και βρήκε η Εθνική Ένωση Εστιατορίων της Αμερικής (National Restaurant Association) με χιλιάδες σεφ και επαγγελματίες του χώρου να απαντούν σε ερωτήσεις όπως «Ποιες είναι οι νέες τάσεις στη γαστρονομία;», «Τι ζητάνε πιο πολύ οι πελάτες;» και «Τι κρατάμε και τι αφήνουμε από το 2015;».
Οι απαντήσεις είναι πολλές και έχουμε μαζέψει για εσάς τα σημαντικότερα:
1. Στροφή στην υγιεινή κουζίνα
Καθαρή πρωτεΐνη, πολλά φρέσκα λαχανικά και σίγουρα λιγότερα τηγανιτά φαίνεται να θέλουν οι πελάτες. Πιάτα πιο απλά, γευστικά, με καθαρές γεύσεις και χωρίς ζωικά λίπη.
2. Η ethnic κουζίνα έχει την τιμητική της
Σε αντίθεση με το clean eating, πολλοί θέλουν πιο έθνικ και καυτερές γεύσεις από την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, με πολλά καρυκεύματα, κιμά και τσίλι.
Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr