Το να ανοίξεις και να διαχειρίζεσαι ένα bar δεν είναι εύκολο
Το να ανοίξεις και να διαχειρίζεσαι ένα bar δεν είναι εύκολο, ειδικά σε μία περίοδο κρίσης. Ωστόσο, το καλό είναι ότι πολλοί έχουν βρεθεί σε αυτή την άβολη θέση του ξεκινήματος και μοιράζονται τις εμπειρίες τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Ας δούμε, λοιπόν, τι είπαν οι έμπειροι bar managers στον Gray Chapman για χάρη του site talesofthecocktail.com σχετικά με τα ξεκινήματα τους, τις προκλήσεις και τη σχέση με το προσωπικό.
Brian Maxwell (The Grass Skirt Tiki Room — Columbus, Ohio), 7 χρόνια bar manager
Τι θα ήθελε να γνωρίζει όταν ξεκινούσε ;
«Το προσωπικό θα βλέπει πάντα τι κάνεις και θα ακολουθεί. Είσαι μέντορας και δάσκαλος πάνω απ΄όλα»
Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr