Η τοποθεσία είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν εν πολλοίς να καθορίσουν την επιτυχία μίας ξενοδοχειακής μονάδας
Εάν σταθούμε στη σημαντικότερη επένδυση για κάθε μορφή επιχείρησης εστίασης ή HORECA, δεν μπορούμε παρά να επικαλεστούμε τη φράση του ιδρυτή των Hilton, Conrad Hilton: «Τα τρία πιο σημαντικά πράγματα για ένα ξενοδοχείο είναι: location, location, location!».
Ωστόσο η τοποθεσία είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν εν πολλοίς να καθορίσουν την επιτυχία μίας ξενοδοχειακής μονάδας.
Για όλους τους υπόλοιπους καθώς για τον τρόπο με τον οποίο οφείλει να διαχειριστεί την επιχείρησή του ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του HORECA, τις απαντήσεις δίνει ο καθηγητής στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου, Γιώργος Κοτίνης, μιλώντας στο supply.gr.
Ποιες είναι οι υπηρεσίες που μπορούν να... απογειώσουν το ξενοδοχείο σας;
Διαβάστε το θέμα στο supply.gr