Μια επιχείρηση του κλάδου της μαζικής εστίασης που πρέπει να επενδύσει στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP
Η εφαρμογή και πιστοποίηση συστήματος HACCP έχει εξ ορισμού ως στόχο την πλήρη διασφάλιση της παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης ασφαλών τροφίμων στο καταναλωτικό κοινό.
Μια επιχείρηση του κλάδου της μαζικής εστίασης που πρέπει να επενδύσει στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP, θα ακολουθήσει τα επτά βήματα - αρχές της Ανάλυσης Επικινδυνότητας.
Διαβάστε περισσότερα στο supply.gr