Με την BDO Greece η παρουσία της πολυεθνικής στην Ελλάδα

Mέσω της BDO Greece, που αποτελεί το νέο αποκλειστικό μέλος του ομίλου στην Ελλάδα, εκπροσωπείται πλέον η BDO, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση :

"Η BDO Greece, πρώην Omega Audit, με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 1993. Αποτελούσε, μέχρι πρόσφατα, μέλος του δικτύου της Baker Tilly. 
Η BDO Greece παρέχει ελεγκτικές, λογιστικές, φορολογικές, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η εταιρία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, των υπηρεσιών και του Δημοσίου τομέα, στους οποίους διαθέτει μεγάλο αριθμό σημαντικών πελατών. Η ανοδική πορεία της εταιρίας αναμένεται να επιταχυνθεί με την ένταξή της στο διεθνές δίκτυο της BDO.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννης Καλογερόπουλος, πιστεύει ακράδαντα στη συνένωση δυνάμεων με την BDO και σημειώνει: "Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας ανεξάρτητους ελέγχους, λογιστικές, φορολογικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, με ακεραιότητα και αντικειμενικότητα. Σαν μέρος του δικτύου της BDO, θα έχουμε πρόσβαση σε διεθνή τεχνογνωσία, η οποία θα εξασφαλίζει ότι μπορούμε να παράσχουμε αυτό το εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας, σε κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη διεθνή εμπειρία της BDO, θα είμαστε σε θέση να συνεργαζόμαστε πιο στενά με το χρηματοπιστωτικό τομέα.
Αποτελεί βασικό και συνεχή στόχο μας να προωθούμε τη δημιουργία στενών σχέσεων με τους πελάτες μας και να συμβάλλουμε στις επιχειρήσεις τους, προσφέροντας την ενεργό υποστήριξη, που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν κάθε νέα πρόκληση. Υιοθετούμε λοιπόν ανεπιφύλακτα το όραμα της BDO, να είναι ο ηγέτης στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στον πελάτη".

Ο Anders Heede, CEO της BDO ΕΜΕΑ (Europe, Middle East and Africa region), προσθέτει: "Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να καλωσορίσω μια τόσο καθιερωμένη και επιτυχημένη εταιρία στο δίκτυό μας. Είμαστε υπερήφανοι, που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή μιας εξελισσόμενης αγοράς, που δημιουργεί ισχυρές εταιρίες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την BDO Greece για την ανάπτυξή της. Είμαι υπερήφανος που αυτή η νέα εταιρία - μέλος επέλεξε την BDO ως τον έμπιστο συνεργάτη της στην ανάπτυξη".