Συνεργασία του Robinson Club με τη Variety Cruises

Ακόμα μία συνεργασία στο χώρο του τουρισμού έρχεται να αποδείξει το έντονο ενδιαφέρον των ξένων για την Ελλάδα.  

Πρόκειται για το συμβόλαιο, που υπέγραψαν η Ελληνόκτητη πλοιοκτήτρια, Variety Cruises, του Τριαντάφυλλου Βενετόπουλου, με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων, Robinson Club.

Βάσει αυτού, η Robinson Club θα συνεργαστεί αποκλειστικά και μακροχρόνια με τη Variety Cruises, με σκοπό την πραγματοποίηση κρουαζιέρων με τα μικρά κρουαζιερόπλοιά της (megayachts).

Η συνεργασία θα ξεκινήσει από το 2015, προσφέροντας κατ’ αρχάς 7ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα και στην Τουρκία, αποκλειστικά για τους πελάτες της Robinson Club, και από το χειμώνα 2015-2016, πέραν των προγραμμάτων στο Αιγαίο, θα προσφερθούν κρουαζιέρες στην Ερυθρά Θάλασσα.

Στόχος είναι, σταδιακά, η συνεργασία να επεκταθεί με πρόσθετα νέα πλοία της VARIETY CRUISES, τόσο στις ίδιες περιοχές, για να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη μεγάλη ζήτηση,  όσο και σε διάφορες άλλες χώρες και προορισμούς, τόσο κατά την καλοκαιρινή, όσο και τη χειμερινή περίοδο.

Η Robinson Club διαθέτει σήμερα 22 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, σε 11 διαφορετικές χώρες, με 13.000 κρεβάτια και περίπου 200.000 μέλη/πελάτες ετησίως. Ανήκει καθ’ ολοκληρία στο μεγαλύτερο παγκοσμίως διεθνή τουριστικό οργανισμό, ΤUI.

Η Variety Cruises, με στόλο σήμερα 10 μικρών πολυτελών κρουαζιερόπλοιων μέχρι 76 επιβατών, δραστηριοποιείται στο θαλάσσιο τουρισμό και κρουαζιέρα από το 1968 και, πέραν της Ελλάδας, πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Αδριατική, Μαύρη Θάλασσα, Σενεγάλη – Γκάμπια, Σεϋχέλλες, Κόστα Ρίκα – Παναμά, Μαδαγασκάρη και Ερυθρά Θάλασσα.