Τα σχέδια του ΥΓΕΙΑ για το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ Β. ΝΩΤΗ

 
Στην πλήρη ένταξη του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στη διαχείριση του συστήματος του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Υγεία, όσο το δυνατόν συντομότερα, στοχεύει η διοίκηση του ομίλου Υγεία, συμφερόντων της Marfin Investment Group.
 
Η σημερινή, επίσημη ανακοίνωση του θεραπευτηρίου της λεωφόρου Κηφισίας ανοίγει το δρόμο για τη διαχείριση των υπηρεσιών υγείας του μη κερδοσκοπικού κοινωφελούς ιδρύματος. 
 
Πότε, όμως, αναμένεται να ενταχθεί το πολύπαθο νοσοκομείο στον όμιλο του ΥΓΕΙΑ ;
 
Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης του ομίλου, τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα έχουν συνταχθεί και υπογραφεί τα συμβόλαια, που θα περιγράφουν αναλυτικά το πλαίσιο της συμφωνίας.   
 
Αμέσως μετά, η ομάδα του Υγεία θα αναλάβει τη διαχείριση του Ντυνάν για 18 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνει και ο διαγωνισμός για το ποιος θα αγοράσει το νοσοκομείο της λεωφόρου Μεσογείων.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Το Υγεία ανέλαβε τη διαχείριση του Ερρίκος Ντυνάν

 

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

 
Οι ίδιες πηγές, μιλώντας στο news.gr, διαβεβαιώνουν ότι ο τρόπος λειτουργίας του Ντυνάν δεν πρόκειται να αλλάξει. Δηλαδή, θα παραμείνει στην τρέχουσα μορφή του, με τιμολογιακή πολιτική στα επίπεδα του ΠΕΔΥ, αλλά με υπηρεσίες επιπέδου ΥΓΕΙΑ.
 
Άμεσος στόχος της έμπειρης ομάδας του Υγεία είναι να βελτιωθούν τόσο οι υποδομές του νοσοκομείου, το οποίο έχει έλλειψη υλικών και συντήρησης μηχανημάτων, αφού είχε εγκαταλειφθεί στην ουσία από την προηγούμενη διοίκηση, όσο και το κλίμα στο προσωπικό, που εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένο από την καθυστέρηση στις πληρωμές και τις διαρκώς επιδεινούμενες συνθήκες εργασίας. 
 
Στην ουσία, αυτό, που επιδιώκει ο όμιλος του Ανδρέα Βγενόπουλου, είναι να καλύψει με το Ερρίκος Ντυνάν τις ανάγκες του κοινού, που δεν επιλέγει το ΥΓΕΙΑ για την κάλυψη των ιατρικών του αναγκών. Πώς θα γίνει αυτό ;
 
"Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να γίνει αξιόπιστο νοσοκομείο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες", δηλώνει η ίδια πηγή.