Πληρώνουν μισθούς και συντάξεις στην Κύπρο

Με καθυστέρηση τουλάχιστον τεσσάρων ημερών πληρώνει το Δημόσιο μισθούς και συντάξεις στην Κύπρο. Φαίνεται ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η καταβολή μισθών και συντάξεων στους δικαιούχους, όπως διαβεβαίωσε η Γενική Λογίστρια, Ρέα Γεωργίου.

Σε δηλώσεις της, ανέφερε ότι άρχισαν να γίνονται τα εμβάσματα των μισθών και των συντάξεων απο χθές, Τετάρτη, και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι σήμερα.

Όλα τα εμβάσματα έφτασαν χθες το απόγευμα στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και έχουν ήδη πιστωθεί όλοι οι λογαριασμοί των δικαιούχων, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης,

Σύμφωνα με το stockwatch, μέχρι τα μέσα Απριλίου θα καταβληθεί το επίδομα τέκνου σε τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.

Στις τρίτεκνες/πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, οι οποίες λαμβάνουν επίδομα τέκνου σε μηνιαία βάση, θα  καταβληθεί έκτακτα το επίδομα τέκνου για το μήνα Μάρτιο, εφόσον - βάσει των στοιχείων της περυσινής αίτησής τους - το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν ξεπερνούσε τα 39.000 ευρώ. Το επίδομα θα τους καταβληθεί μέχρι τα μέσα Απριλίου.