Σε άνοδο οι τιμές των καυσίμων – Σε ποια περιοχή η αμόλυβδη είναι 25 λεπτά ακριβότερη από την Αθήνα

Σε άνοδο οι τιμές των καυσίμων – Σε ποια περιοχή η αμόλυβδη είναι 25 λεπτά ακριβότερη από την Αθήνα

Δυσοίωνη είναι η εικόνα από τις διεθνείς αγορές, καθώς η τιμή του αργού πετρελαίου κατέγραψε υψηλό 30 ημερών, φθάνοντας τα 85,1 δολάρια το βαρέλι

Σταθερά ανοδικά κινείται η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης, κάνοντας το όνειρό των διακοπώνέστω και σε κάποια παραθαλάσσια ηπειρωτική περιοχή να φαντάζει με... εφιάλτη.

Ειδικότερα, όπως καταγράφει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η μέση τιμή της αμόλυβδης από 1,87 ευρώ που ήταν στις 12 Ιουνίου, αγγίζει πλέον το 1,90 ευρώτο λίτρο.

Στο πετρέλαιο κίνησης η μέση τιμή από 1,609 ευρώ το λίτρο που ήταν πανελλαδικά στις 12 Ιουνίου έφθασε στο 1,635 ευρώ το λίτρο.

Μάλιστα, στις Κυκλάδες η τιμή της αμόλυβδης είναι ήδη κατά 25 λεπτά ακριβότερη από την Αθήνα, δηλαδή βρίσκεται περίπου στα 2,12 ευρώ το λίτρο, στα Δωδεκάνησα η τιμή είναι στα 2,05 ευρώτο λίτρο και στην Κεφαλονιά μία «ανάσα» πριν από τα 2 ευρώ το λίτρο.

Δυσοίωνη είναι η εικόνα από τις διεθνείς αγορές, καθώς η τιμή του αργού πετρελαίου κατέγραψε υψηλό 30 ημερών, φθάνοντας τα 85,1 δολάρια το βαρέλι.