Ποιές ΔΟΥ τις Αττικής δεν θα πραγματοποιούν συναλλαγές με το κοινό

Ποιές ΔΟΥ τις Αττικής δεν θα πραγματοποιούν συναλλαγές με το κοινό

Λόγω συγχωνεύσεων δεν θα συναλλάσσονται με το κοινό από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου τέσσερις Εφορίες

Κλειστές για το κοινό θα είναι από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου οι ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, Νέου Ηρακλείου, Α΄ Πειραιά και Γ΄ Πειραιά, λόγω συγχωνεύσεων της πρώτης με την δεύτερη και της τρίτης με την τέταρτη, σύμφωνα με έγγραφο της ΑΑΔΕ.

Συγκεκριμένα, από τις 9 Οκτωβρίου οι φορολογούμενοι που υπάγονται στην ΔΟΥ Νέου Ηρακλείου, θα απευθύνονται πλέον στην ΔΟΥ Νέας Ιωνίας και όσοι υπάγονται στη Γ΄ ΔΟΥ Πειραιά, θα απευθύνονται στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά. Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών, οι οποίοι υπάγονται στις παραπάνω ΔΟΥ και οι οποίες λήγουν το χρονικό διάστημα από 4 έως 8 Οκτωβρίου, παρατείνονται σύμφωνα με την ΠΟΛ.1101/19.3.2002 απόφαση του υπουργού Οικονομικών.

Επίσης, από τις 18 έως και τις 22 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές με το κοινό στις ΔΟΥ Α΄ Αθηνών, ΣΤ΄ Αθηνών, Ε΄ Πειραιά και Δ΄ Πειραιά, λόγω συγχωνεύσεων της πρώτης με την δεύτερη και της τρίτης με την τέταρτη. Ειδικότερα, από τις 23 Οκτωβρίου όσοι υπάγονται στη ΣΤ΄ ΔΟΥ Αθηνών, θα απευθύνονται πλέον στην Α΄ ΔΟΥ Αθηνών και όσοι υπάγονται στην Δ΄ ΔΟΥ Πειραιά, θα απευθύνονται στην Ε΄ ΔΟΥ Πειραιά. Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει η παράταση των προθεσμιών τυχόν λήξης της εκπλήρωσης υποχρεώσεων πολιτών κατά το χρονικό διάστημα που οι παραπάνω ΔΟΥ δεν θα συναλλάσσονται με το κοινό.