Όταν οι επενδυτές μπέρδεψαν το Twitter με την… Tweeter !

Παρατηρώντας κανείς την κίνηση των μετοχών στη Γουολ Στριτ σήμερα, οπωσδήποτε θα του κινήσει την προσοχή μία εταιρεία της οποίας η μετοχή έφτασε να ενισχύεται σε ποσοστό ως και... 1.800% !

Παρατηρώντας πιο προσεκτικά, θα δει ότι πρόκειται για μία χρεοκοπημένη εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, της οποίας η μετοχή είχε κατρακυλήσει μόλις στο... 1 σεντ, όμως σήμερα ξαφνικά εκτοξεύτηκε ως και στα 13 σεντς (εξ ου και το εντυπωσιακό ποσοστό).

Γιατί λοιπόν αυτή η ξαφνική άνοδος για μία χρεοκοπημένη εταιρεία; Την απάντηση τη δίνει το ίδιο το όνομα της εταιρείας: Tweeter. Ή, για τους επενδυτές, TWTRQ.

Ναι, καλά καταλάβατε: Κάποιοι επενδυτές μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι επρόκειτο για τη μετοχή του Twitter, που κατέθεσε και επισήμως το αίτημα για εισαγωγή στη Γουολ Στριτ, που η αγορά περίμενε εδώ και καιρό. Όμως μέχρι να μπει στο χρηματιστήριο το Twitter, θα περάσει τουλάχιστον ένας μήνας, κάτι που προφανώς κάποιοι δε σκέφτηκαν.

Και κάπως έτσι, η χρεοκοπημένη εταιρεία Tweeter Home Entertainment Group... αναστήθηκε, από κάποιους απρόσεκτους επενδυτές !