232 στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΙΚΑ

Στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, θα βρεθούν 232 άτομα, με τη διαδικασία της απόσπασης, όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30 Αυγούστου και αφορά στη στελέχωση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, δίνει με ανακοίνωση του το ΙΚΑ ΕΤΑΜ.

Στα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων είναι και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοί ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, TE Διοικητικού Λογιστικού ή ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εκτελέσει χρέη γραμματέων υγειονομικών επιτροπών και έχουν ασχοληθεί με όλο το φάσμα που διέπει τη λειτουργία τους.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση διοικητικού προσωπικού του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ επισυναπτόμενες από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

-Αίτηση απόσπασης

-Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνης δήλωση του άρθρου 8 του Ν1599/86 για την πιστότητα του περιεχομένου του.

-Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των πρόσθετων προσόντων.

-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

-Πιστοποιητικό υπηρεσιακών με ταβολών από το οποίο να προκύπτουν: α) ημερομηνίες διορισμού ανάληψης υπηρεσίας, κατηγορία κλάδος ή ειδικότητα που υπηρετούν, τοποθετήσεις σε επιμέρους τμήματα της υπηρεσίας τους, εκθέσεις αξιολόγησης και αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας, β) ότι δεν έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί εις βάρος τους πειθαρχική δίωξη.

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε θα κατατίθενται, είτε θα αποστέλλονται ταχυδρομικά – θα λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα ταχυδρομείου - στη Διεύθυνση Διοικητικού προσωπικού ΙΚΑ ΕΤΑΜ, Αγ. Κωνσταντίνου 8, Αθήνα ΤΚ 10241.

Η επιλογή των υπαλλήλων που θα αποσπαστούν μεταξύ αυτών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα γίνει από τριμελή επιτροπή που θα συγκροτηθεί με απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ.

Συν τοις άλλοις όσοι αποσπαστούν σε Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας της Περιφέρειας Αττικής (Αλεξάνδρας, Αμαρουσίου, Γλυφάδας, Ελευσίνας, Καλλιθέας, Κορωπίου, Ν. Φιλαδέλφειας, Νίκαιας, Πατησίων, Πειραιά και Περιστερίου) θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους και στο ΚΕΠΑ Περιφερειακού Υποκαταστήματος Απονομής Συντάξεων (Πειραιώς 181).