326 άτομα απορροφώνται στις υπηρεσίες του Βρεφοκομείου Αθηνών

Μετά την έγκριση για προκήρυξη διαγωνισμού πρόσληψης 326 εποχικών υπαλλήλων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, η διαδικασία απορρόφησης του συγκεκριμένου προσωπικού βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Βρεφοκομείου, Μαρία Ηλιοπούλου, το αίτημα έχει ήδη εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και βρίσκεται στα γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών για προς έγκριση.

Το επόμενο βήμα για την εξέλιξη της διαδικασίας είναι η αποστολή της σχετικής προκήρυξης στον ΑΣΕΠ ώστε να ξεκινήσει άμεσα n δεκαήμερη προθεσμία για αιτήσεις.

Τα συγκεκριμένα άτομα θα μπορούσαν να είχαν προσληφθεί ήδη με τους επιτυχόντες της τελευταίας προκήρυξης μονίμου προσωπικού, η οποία είχε εκδοθεί το 2009 (οι οριστικοί πίνακες διοριστέων καταρτίστηκαν το 2011), όπως ανέφερε η πρόεδρος του φορέα.

Σε ό, τι αφορά τις ειδικότητες που θα κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα πρόκειται για θέσεις από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Συγκεκριμένα:

-Τεχνικής Εκπαίδευσης Βρεφονηπιοκόμοι 107 θέσεις,

-Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Προσωπικό Καθαριότητας, 75 θέσεις,

-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοηθοί Βρεφοκόμων Παιδοκόμων, 60 θέσεις

-Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Τραπεζοκόμοι, 45 θέσεις.

-Δεκαπέντε θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Εργατών Γενικών Καθηκόντων,

-Τέσσερις ελαιοχρωματιστές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

-Τρεις θέσεις μαγείρων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης οικονομικού λογιστικού, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υδραυλικών, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θερμοϋδραυλικών, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ψυκτικών, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μηχανοξυλουργών και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης εργατών οικοδομικών εργασιών.

-Επιπλέον, εγκρίθηκαν μία θέση σοβατζή, μία αλουμινά, μία σιδερά, μία τεχνικού πλακών και μία ηλεκτρολόγου, όλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.