Ευκαιρίες επιχειρηματικότητας για 60 νέους

Την ευκαιρία σε περίπου 60 νέους και νέες με καινοτόμους επιχειρηματικές ιδέες να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, προσφέρει το egg – enter.grow.go, πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Eurobank

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους έως τις 26 Μαρτίου του 2013.

Το egg φιλοδοξεί να ανοίξει το δρόμο σε επιχειρηματικά πλάνα με προοπτική τα οποία δυσκολεύονται να υλοποιηθούν στην πράξη εξαιτίας της έλλειψης τεχνογνωσίας και υποδομών και απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 18 – 35 ετών.

Όσοι επιλεγούν μέσα από το σχετικό διαγωνισμό, θα έχουν στη διάθεσή τους επί 12 μήνες υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Συγκεκριμένα θα τους δοθεί συμβουλευτική καθοδήγηση από διακεκριμένους παράγοντες του οικονομικού και επιστημονικού τομέα, κτηριακή υποδομή με πλήρη εξοπλισμό κοντά στο κέντρο της Αθήνας και υποστηρικτικές υπηρεσίες “μίας στάσης” για θέματα λογιστικής και εταιρικής διαχείρισης, επικοινωνίας, διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, νομικής κατοχύρωσης, πληροφορικής κ.ά. Στο ίδιο πλαίσιο, παρέχεται επιχειρηματική κατάρτιση μέσω ενός προκαθορισμένου τρίμηνου εντατικού προγράμματος εκπαίδευσης με πρακτικό χαρακτήρα.

Την εξέλιξη του προγράμματος θα εποπτεύει 9μελής Συμβουλευτική Επιτροπή την οποία θα απαρτίζουν οι Ευθύμιος Βιδάλης, Δημήτρης Βλαστός, Γεώργιος Δουκίδης, Νίκος Εμπέογλου, Μιχάλης Μπλέτσας, Ραφαήλ Μωυσής, Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, Ιωσήφ Σηφάκης και Αγγελική Φράγκου.

Πληροφορίες με τους όρους συμμετοχής, όπως και φόρμα υποβολής υποψηφιότητας, διατίθενται στην ιστοσελίδα: www.theegg.gr.