Κτηνοτρόφος εξωτερικός συνεργάτης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Συνήθως στις περισσότερες θέσεις εξωτερικών συνεργατών των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας ζητούνταν πτυχιούχοι με μεταπτυχιακά, διδακτορικά και πρότερη ερευνητική εμπειρία. Στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το κύριο προσόν του εξωτερικού συνεργάτη που θα λάβει μέρος σε ερευνητικό έργο του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων είναι η αποκλειστική ή μερική απασχόληση με τον κλάδο της αιγοπροβατροφίας καθώς και η χειμερινή εγκατάσταση στη Θεσσαλία. Άλλα προσόντα που μοριοδοτούνται είναι η μετακίνηση τους θερινούς μήνες στη Δυτική Μακεδονία, η εμπειρία σε έρευνες για την ποιότητα του γάλακτος, η κατοχή διπλώματος οδήγησης καθώς και η δυνατότητα μετακίνησης σε ορεινές και δύσβατες περιοχές. Η αμοιβή του κτηνοτρόφου που θα υπογράψει σύμβαση έργου πεντάμηνης διάρκειας ορίζεται στις 5.000 ευρώ για το συνολικό διάστημα της απασχόλησης. Ως έργο του θα είναι η συµµετοχή/υποστήριξη στη διαδικασία δειγµατοληψίας γάλακτος από µετακινούµενες εκτροφές. Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους κτηνοτρόφους.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Αποκλειστική ή µερική απασχόληση στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας

Εµπειρία στις τοπικές ιδιαιτερότητες της κτηνοτροφίας της Θεσσαλίας, η οποία προκύπτει από την εγκατάσταση στην περιοχή (χειµερινή ή και θερινή).

Καλή γνώση του συστήµατος µετακινούµενης κτηνοτροφίας, η οποία µπορεί να αποδεικνύεται από την έκδοση άδειας µετακίνησης για το 2013 (από και προς ορεινό βοσκότοπο)

∆εδοµένου ότι η πλειονότητα των παρακολουθούµενων κοπαδιών µετακινείται προς τη ∆υτική Μακεδονία το καλοκαίρι, θα προτιµηθούν κτηνοτρόφοι που µετακινούνται προς αυτή την περιοχή το καλοκαίρι

Εµπειρία σε έρευνες που σχετίζονται µε την ποιότητα του γάλακτος

Κατοχή διπλώµατος οδήγησης – ∆υνατότητα µετακίνησης σε ορεινές και δύσβατες περιοχές

Χρονική διάρκεια: Η διάρκεια της σύµβασης θα είναι από την υπογραφή της έως 15/07/2014 (05 ανθρωποµήνες).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Πρόταση Σύναψης Σύµβασης Έργου (σύµφωνα µε το υπόδειγµα που διατίθεται στον ιστοχώρο της Επιτροπής Ερευνών του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.)

2. Αναλυτικό βιογραφικό σηµείωµα

3. Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκµηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό. Οι άνδρες ενδιαφερόµενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόµιµα απ' αυτές καθ' όλη τη διάρκεια του έργου.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόµενους θα γίνεται στη Γραµµατεία ∆ιαχείρισης Ειδικού Λογαριασµού του Α.Τ.Ε.Ι/Θεσσαλονίκης (Κτίριο Τεχνικής Υπηρεσίας), σε κλειστό φάκελο έως τις 12/11/2013 και ώρα 13.00. (Προσοχή: Στο εξωτερικό µέρος του κλειστού φακέλου να αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο και η ένδειξη που ακολουθεί:«Υποβολή Πρότασης για τη υπ' αριθµ. ......../..-..-2013 Πρόσκληση»). Υποψήφιος που επιθυµεί να υποβάλει ένσταση σχετικά µε το αποτέλεσµα (πρακτικό επιλογής) δικαιούται να προσφύγει στην Επιτροπή Ερευνών εντός 5 ηµερών από την κοινοποίηση του ως άνω πρακτικού. Το πρακτικό κοινοποιείται µε την ανάρτησή του στο πρόγραµµα ∆ΙΑΥΓΕΙΑ και στον ιστότοπο του ΕΛΚΕ ΑΤΕΙΘ Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωµα πρόσβασης στα έγγραφά τους καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 5 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α΄ 45/9.3.1999)

Αναλυτικά η προκήρυξη

Καλόγηρος Βασίλειος