Μια μοτοσυκλέτα από τον Mike Tyson

Πρόκειται για ένα σχέδιο της Havoc Motorcycles, μια σπέσιαλ κατασκευή που χτίζεται γύρω από ένα δικύλινδρο θηρίο 2.000 κ.εκ. της S&S και χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κροιό αυτόν τον τεράστιο μπροστινό τροχό των 26 ιντσών.

Μακρύ, κακό και μαύρο, το Iron Flight Mike Tyson Special Edition για την περίσταση επενδύεται με ένα σχέδιο του προσωπικού tribal τατουάζ του διαβόητου πυγμάχου φτιαγμένο στο χέρι με αερογράφο σε κάθε μία μοτοσυκλέτα.

Στον τεχνικό τομέα ξεχωρίζει φυσικά ο αερόψυκτος δίλιτρος V2, για τον οποίο η Havoc δε μας δίνει στοιχεία απόδοσης. Βέβαια δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, καθώς κανονικά θα πρέπει να συνοδεύεται με ένα ρυμουλκούμενο για να κουβαλάει ΤΗ ροπή, η οποία είναι και το μόνο που μετράει στην περίπτωσή μας.
Ο κινητήρας αυτός ταλαιπωρεί ένα εξατάχυτο κιβώτιο της Baker και έναν ιμάντα της BDL και συνεργάζεται με αναρτήσεις της Progressive Suspension.

Στο μάτι φυσικά πρωταγωνιστεί αυτός ο μπροστινός τροχός με διάσταση 120/50-26 και αυτή η περίτεχνη αλουμινένια ζάντα της RC Components. Πίσω τα πράγματα είναι μάλλον πιο παραδοσιακά με 180/55-18. Το θηρίο σταματά με δύο δαγκάνες της Hawg Halters Inc., μια εξαπίστονη μπροστά και μια τετραπίστονη πίσω.

Τα ωραία συνεχίζονται με τον εξοπλισμό, που αφορά ηχοσυστήματα σχεδιασμένα για τις βαλίτσες του Mike Tyson!

Το ξέρουμε πως δεν κρατιέστε να το αποκτήσετε. Τα ωραία νέα λοιπόν είναιπως θα σας κοστίσει μόλις 52.550 δολλάρια - περίπου 47.000 ευρώ.

Πηγή: mototriti.gr