Ένα scooter δώρο με την αγορά μιας enduro ΚΤΜ EXC 500

Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η εποχή των προσφορών στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Όλο και πιο δελεαστικές για τον καταναλωτή, έφτασαν αισίως στην τακτική άλλων ειδών, με την προσφορά δεύτερου δίτροχο μαζί με την αγορά μοτοσυκλέτας.

Η Hellinmoto προχώρησε στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή προσφορά που αφορά το enduro μοντέλο της, ΚΤΜ 500 EXC του 2012. Συγκεκριμένα, η αγορά του συνοδεύεται από άλλο ένα δίτροχο 50 κ.εκ, με δύο επιλογές. Είτε ένα Beta RR SM 50 είτε ένα scooter Malaguti F12 Phantom 50 A/C ‘Ducati Team’.

H τιμή του "πακέτου" είναι 8.490 ευρώ και αφορά στην αγορά της ΚΤΜ 500 EXC, μια από τις κορυφαίες Enduro μοτοσυκλέτες. Φιλική και πανίσχυρη, με τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα, τροφοδοσία με ψεκασμό, μίζα και μανιβέλα. Οι αναρτήσεις αποτελούν σημείο αναφοράς, με πιρούνι USD της WP 48mm και αμορτισέρ WP-PDS

Τα δώρα που τη συνοδεύουν είναι ένα από τα εξής 50άρια:

Beta RR SM 50

Εντυπωσιακό και ευέλικτο, ένα supermotard σε μικρογραφία. Με δίχρονο κινητήρα 50cc, ηλεκτρονική ανάφλεξη, μίξη λαδιού με αντλία, φορά υδραυλικό πιρούνι 36mm και η ανάρτηση πίσω είναι με μοχλισμό. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με sport ελαστικά δρόμου

Malaguti F12 Phantom 50 A/C Ducati Team

Scooter για αστικές μετακινήσεις, με μικρές διαστάσεις, ισχυρός δίχρονος αερόψυκτος κινητήρας, ιταλική σχεδίαση και εντυπωσιακή όψη, στα χρώματα αγωνιστικής ομάδας της Ducati.

H προσφορά ισχύει μέχρι τη λήξη των αποθεμάτων.

Σχετικά Tags
KTM