Μάρκος Σεφερλής: «Έκανα πρόταση και φέτος να παίξω στην Επίδαυρο, αλλά δεν εγκρίθηκε»

Μάρκος Σεφερλής: «Έκανα πρόταση και φέτος να παίξω στην Επίδαυρο, αλλά δεν εγκρίθηκε»

«Γενικά πάντως δεν είμαι στις επιλογές της επιτροπής» ανέφερε ο ηθοποιός

Στην επιθυμία του να ανεβάσει παράσταση στην Επίδαυρο και στη σχετική πρόταση που κατέθεσε και φέτος και απορρίφθηκε, αναφέρθηκε ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναπαρήγαγε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Ο ηθοποιός τόνισε, πως θα ήθελε να βιώσει την εμπειρία να παίξει στην Επίδαυρο, ωστόσο εάν δεν εκπληρωθεί η επιθυμία του, θα συνεχίσει την πορεία του στην υποκριτική, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σχολίασε το γεγονός, πως δεν βρίσκεται στις επιλογές της επιτροπής, που εγκρίνει τις παραστάσεις της Επιδαύρου, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει ποια είναι τα κριτήριά τους.

«Θα ήθελα να παίξω στην Επίδαυρο, μόνο και μόνο για να νιώσω αυτή την εμπειρία. Όχι ότι αν δεν γίνει αυτό, θα πάθω κάτι. Δεν σημαίνει ότι όποιος δεν πήγε στην Επίδαυρο, δεν καταξιώθηκε ως ηθοποιός. Είναι ωραίο να ζήσεις αυτή την εμπειρία, αλλά εντάξει. Έκανα πρόταση και φέτος, αλλά δεν εγκρίθηκε, γιατί δεν θα πάει καμία κωμωδία του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο. Γενικά πάντως δεν είμαι στις επιλογές της επιτροπής, δεν είναι κακό αυτό. Αυτοί ξέρουν τα κριτήρια, αυτοί επιλέγουν, οπότε πάμε παρακάτω» είπε χαρακτηριστικά.