«Το κύριο παράπονο που έχει ο Μάρκος, είναι ότι υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί, που μιλάνε όχι ιδιαίτερα τιμητικά για τον ίδιο»
Την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε αναφορά του Μάρκου Σεφερλή στον ίδιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη.
«Του Μάρκου Σεφερλή του αρέσει να έχει εχθρούς. Κι επειδή ο Λιάγκας πάει με όλα, σαν την κόκα κόλα, σε μια συνέντευξη αν δεν ρωτήσει κάποιος και για τον Λιάγκα… Δεν υπάρχει εκπομπή που να μη ρωτάνε κάτι για τον Λιάγκα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό». «Σε σχέση με μένα» συνέχισε «επειδή ρωτήθηκε ο Μάρκος, ο πρώτος -αλλά αυτό ο Μάρκος το αποσιωπά- από τους παρουσιαστές που βγήκε και είπε ότι "δεν με ενοχλεί καθόλου η ιστορία με το Nemo, δεν προσβάλλει τους γκέι" ήμουν εγώ. Ουδέποτε έχω αμφισβητήσει το τεράστιο ταλέντο του Μάρκου. Ότι εγώ δεν έχω πάει να τον δω, γιατί μπορεί εμένα να μη μου αρέσει, δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνομαι, ότι είναι πολύ καλός και τεράστιο ταλέντο».
Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας ότι «θεωρώ -κι αυτό είναι εικασία, γνώμη μου είναι-, ότι το κύριο παράπονο που έχει ο Μάρκος, είναι ότι ενώ γεμίζει θέατρα, έχει βγάλει λεφτά, έχει δόξα, την αγάπη του κόσμου, υγεία, οικογένεια κλπ, είναι ότι υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί, που μιλάνε όχι ιδιαίτερα τιμητικά για τον ίδιο. Άρα, δεν τυγχάνει της απόλυτης αποδοχής του χώρου του. Αυτό λοιπόν, γιατί κάνει ο Μάρκος, ότι δεν το αντιλαμβάνεται; Αυτή είναι μια αλήθεια».