Λευτέρης Πανταζής: «Πέρασα περιπέτεια υγείας από την πολύ μεγάλη στεναχώρια που είχα με την κόρη μου»

Λευτέρης Πανταζής: «Πέρασα περιπέτεια υγείας από την πολύ μεγάλη στεναχώρια που είχα με την κόρη μου»

«Δεν ήμουν καλά εκείνο το διάστημα και έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό που έχασα τη φωνή μου»

Το κεντρικό πρόσωπο στην αφιερωματική εκπομπή για τη «Super Κατερίνα» ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, το πρωινό της Δευτέρας, στον Alpha. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης αναφέρθηκε με εμφανή συναισθηματική φόρτιση στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε αρχικά πως «πριν από 12 – 13 χρόνια πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου από την πολύ μεγάλη στεναχώρια που είχα με την κόρη μου που ήταν στην Αμερική. Γενικά δεν ήμουν καλά εκείνο το διάστημα και έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό που έχασα τη φωνή μου».

 

«Κάτι περίπου σαν αυτό που έπαθε και ο φίλος μου, ο Δημήτρης Σταρόβας, του στέλνω τα περαστικά μου. Όμως εμένα μου είπε η γιατρός πως "θα μιλήσεις σε έξι μήνες, θα τραγουδήσεις σε έναν χρόνο" και γω μίλησα την έβδομη μέρα. Θαύμα! Πιστεύω πολύ στον Θεό, κάνω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους, με βοηθάει πολύ η εκκλησία, είμαι κοντά στην εκκλησία, δεν χρειάζεται να τα λέω όμως αυτά. Επειδή με ρωτήσατε τώρα, αλλά είπαμε, δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί μας».

«Πιστεύω ότι η αγάπη του κόσμου, η πίστη μου και η οικογένεια μου με βοήθησαν πάρα πολύ ξαφνικά να έρθουν οι γιατροί και να τους πω "τη σκαπουλάραμε την έβδομη μέρα"» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.