Ο Άντριου Γκάρφιλντ μίλησε για τη θλίψη στη σειρά «Sesame Street» και έγινε viral

Ο Άντριου Γκάρφιλντ μίλησε για τη θλίψη στη σειρά «Sesame Street» και έγινε viral

Πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συγκινήθηκαν από τα λόγια του για την απώλεια της μητέρας του

Η εμφάνιση του Αμερικανού ηθοποιού Άντριου Γκάρφιλντ σε επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Sesame Street», στο οποίο μιλά στον Έλμο για τη θλίψη του για τον θάνατο της μητέρας του, έχει γίνει viral.

Ο Γκάρφιλντ έχασε τη μητέρα του Λιν από καρκίνο στο πάγκρεας το 2019, την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «The Eyes of Tammy Faye».

Πρόσφατα πέρασε από το «Sesame Street» και η συγκινητική συνομιλία του για τη θλίψη με τον Έλμο έχει διαδοθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συγκινήθηκαν από τα λόγια του για την απώλεια.

«Ο Έλμο τρυγυρίζει στην οδό Σέσαμι και ελέγχει τους πάντες. Λοιπόν ο Έλμο θέλει να ξέρεις Άντριου πώς είσαι;» ρώτησε ο χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς τον ηθοποιό.

«Σκέφτομαι μόνο τη μητέρα μου σήμερα. Ξέρεις, πέθανε πριν από λίγο καιρό και μου λείπει — μου λείπει πολύ» ανέφερε ο Γκάρφιλντ.

Ο Έλμο είπε στον Γκάρφιλντ ότι λυπάται για την απώλειά του, αλλά ο ηθοποιός του εξήγησε ότι δεν πρέπει να λυπάται και ότι «δεν πειράζει αν σου λείπει κάποιος που δεν είναι πια κοντά σου».

«Κατά κάποιο τρόπο, σημαίνει ότι αγάπησες πραγματικά κάποιον όταν σου λείπει. Και όταν μου λείπει η μαμά μου, θυμάμαι όλες τις αγκαλιές που μου έκανε, όλες τις αγκαλιές που της έκανα. Με κάνει να νιώθω κοντά της όταν μου λείπει με έναν περίεργο τρόπο» σημείωσε.

«Λοιπόν, είμαι χαρούμενος που έχω όλες τις αναμνήσεις της μαμάς μου και τη χαρά που μου έφερνε και τη χαρά που έφερνε στον αδερφό μου και τον μπαμπά μου και όλους όσους έχει γνωρίσει ποτέ - όλους γύρω της. Έτσι, όταν μου λείπει, είναι επειδή με έκανε τόσο χαρούμενο, έτσι μπορώ να την τιμώ και να μου λείπει ταυτόχρονα» εξήγησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο Έλμο τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μιλήσουν για την ευημερία τους. Τον Ιανουάριο, ρώτησε τους χρήστες στο X/Twitter πώς τα πάνε, κάτι που προκάλεσε έναν χείμαρρο αγωνιωδών απαντήσεων.