Σίσσυ Χρηστίδου για Όλγα Κεφαλογιάννη–Μίνωα Μάτσα: «Αυτό δεν έχει σχέση με την επιμέλεια των παιδιών»

Σίσσυ Χρηστίδου για Όλγα Κεφαλογιάννη–Μίνωα Μάτσα: «Αυτό δεν έχει σχέση με την επιμέλεια των παιδιών»

«Eίναι πάρα πολύ δυσάρεστο όλο αυτό, εγώ το λέω και από τη δική μου εμπειρία» σχολίασε η παρουσιάστρια

Την δικαστική αντιπαράθεση ανάμεσα στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα λόγω τρίτου προσώπου στον γάμο τους σχολίασαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου να τονίζει, ότι κι από τη δική της εμπειρία είναι πολύ δυσάρεστη όλη η κατάσταση.

«Eίναι πάρα πολύ δυσάρεστο όλο αυτό, εγώ το λέω και από τη δική μου εμπειρία» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου. «Αυτά όλα που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, τι σχέση έχουν με τα παιδιά; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή, τρίτα πρόσωπα, μεταξύ τους διαφορές. Γιατί είναι μέσα στο περιεχόμενο και το ρεπορτάζ και των ασφαλιστικών μέτρων; Ακόμα και αν υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, αυτό δεν αφορά τη μεταξύ τους διαφορά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αφορά τη λύση του γάμου τους, σαφώς. Σαν περιεχόμενο, ποιον ενδιαφέρουν αυτά;» αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Νομίζω πως η κ. Κεφαλογιάννη σκέφτεται, πως ένα τρίτο πρόσωπο χαλάει την αρμονία της οικογένειας, συνεπώς και την ψυχολογία των παιδιών», απάντησε ο δημοσιογράφος του Mega για να απαντήσει η Σίσσυ Χρηστίδου, ότι «δεν έχει σχέση αυτό με την επιμέλεια των παιδιών».