Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας για το σίκουελ του «Freakier Friday» των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας για το σίκουελ του «Freakier Friday» των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις

Οι δύο πρωταγωνίστριες επιστρέφουν στους ρόλους τους μετά από 22 χρόνια, υποδυόμενες τη μητέρα και την κόρη

To σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας «Freakier Friday» που κυκλοφόρησε το 2003 με πρωταγωνίστριες την Λίντσεϊ Λόχαν και την Τζέιμι Λι Κέρτις, απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση των Walt Disney Studios στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου του 2025, την ίδια ημέρα με τo «The Battle of Baktan Cross» του Πολ Τόμας Άντερσον και με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Συνοδεύτηκε από ένα στιγμιότυπο των Κέρτις και Λόχαν οι οποίες αναπαρήγαγαν μία από τις πιο διάσημες σκηνές της αρχικής ταινίας.

Οι δύο πρωταγωνίστριες επιστρέφουν στους ρόλους τους μετά από 22 χρόνια, υποδυόμενες τη μητέρα και την κόρη. Τες και Άννα αντίστοιχα, οι οποίες κατά λάθος αλλάζουν σώματα. Μαζί τους επιστρέφουν οι Μαρκ Χάρμον, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Κριστίνα Βιντάλ Μίτσελ, Χέιλι Χάντσον, Λουσίλ Σουνγκ, Στίβεν Τομπολόφσκι και Ρόζαλιντ Τσάο. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «καθώς αντιμετωπίζουν τις αμέτρητες προκλήσεις που προκύπτουν όταν οι δύο οικογένειες ενώνονται, η Τες και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο κεραυνός μπορεί όντως να χτυπήσει δύο φορές».

Η ταινία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Νίσα Γκανάτρα και με παραγωγούς τους Άντριου Γκαν και Κριστίν Μπέρ, όπως αναφέρει το Deadline.