Αντώνης Καφετζόπουλος: Είμαι συνταξιούχος και πρέπει να περάσω με το «σκάρτο» χιλιάρικο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Είμαι συνταξιούχος και πρέπει να περάσω με το «σκάρτο» χιλιάρικο

Τον λόγο που δεν πηγαίνει σε θεατρικές πρεμιέρες ανέλυσε ο κορυφαίος ηθοποιός

Πολύ ειλικρινής ήταν στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή του τώρα που παίρνει σύνταξη. «Όταν ήμουν σε παραστάσεις, δεν έκανα τηλεόραση, προσπαθούσα να το αποφεύγω. 7 χρόνια που έκανα διαφημίσεις για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έκανα ούτε θέατρο, ούτε τηλεόραση. Είμαι συνταξιούχος και νιώθω όπως όλοι οι συνταξιούχοι, ότι η σύνταξη είναι μικρή. Πρέπει να είναι κανείς έτοιμος για όλα. Να περάσει και με το σκάρτο χιλιάρικο, γιατί χιλιάρικο δεν είναι, είναι πιο κάτω και να περάσει με ό,τι άλλο του προκύψει» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

«Εγώ τα τελευταία χρόνια παίζω σε καμία ταινία, σε καμία σειρά. Τώρα έκανα έναν έκτακτο ρόλο, σε ξένη παραγωγή για το Netflix. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει» εξήγησε και συνέχισε: «Αν θέλω να οργανώσω μια δουλειά στο θέατρο, θα σκεφτώ τουλάχιστον ένα από τα πρόσωπα που παίζει, να παίζει και στην τηλεόραση, να έχουμε κάτι - αυτό που έλεγαν οι παλιοί παραγωγοί - για την ταμπέλα».

Σε θεατρικές πρεμιέρες αποφεύγει να πηγαίνει και εξηγεί τον λόγο: «Δεν πάω στις πρεμιέρες όχι για λόγους κοινωνικότητας, αλλά γιατί αν δεν μ' αρέσει η παράσταση φαίνεται στην φάτσα μου και με κάποιους είμαστε φίλοι ή έχουμε δουλέψει μαζί. Γιατί να πάω να τους δηλητηριάσω; Αν με δουν κάποια άλλη στιγμή θα με ρωτήσουν αλλά δεν θα έχουν αυτό το άγχος της πρεμιέρας».