Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πιο «σκληρή» αλήθεια που έχω ακούσει για μένα είναι ότι είμαι «κάφρος»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πιο «σκληρή» αλήθεια που έχω ακούσει για μένα είναι ότι είμαι «κάφρος»

«Τις ξέρω τις "σκληρές" αλήθειες και όταν έρχεται κάποιος και μου πει κάτι, απλώς το επιβεβαιώνω. Έχω μπει ήδη στην διαδικασία όμως να το αλλάξω»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του και για την συμμετοχή του στο «Buongiorno.

Για την δουλειά του και τον χαρακτήρα του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Τις ξέρω τις "σκληρές" αλήθειες και όταν έρχεται κάποιος και μου πει κάτι, απλώς το επιβεβαιώνω. Έχω μπει ήδη στην διαδικασία όμως να το αλλάξω. Η πιο "σκληρή" αλήθεια που έχω ακούσει για μένα, είναι ότι είμαι "κάφρος". Προσπαθώ να το διορθώσω και να κάνω εκπομπή για τους τηλεθεατές. Στην αρχή που ξεκίνησα μου είπαν ότι είμαι πληθωρικός. Μου το επεσήμαναν στο ραδιόφωνο αυτό, αλλά μου είπαν να μην το αλλάξω όταν πάω στην τηλεόραση και γίνω σαν όλους τους άλλους. Κι το πήγα έτσι, όπως είμαι στην ζωή μου, δηλαδή των άκρων. Η τηλεόραση μεγεθύνει ό,τι κάνεις».

Για την συμμετοχή του στην εκπομπή «Buongiorno» με την Φαίη Σκορδά απάντησε: «Είναι αρχή ακόμα. Πιστεύω ότι ο κόσμος ήθελε κάτι άλλο από την τηλεόραση ή ότι ο κόσμος βλέπει αυτό που η Φαίη έχει ξεκινήσει, το να σκεφτόμαστε με γνώμονα τον τηλεθεατή. Αυτό που θέλει που το δίνουμε. Στόχος μας είναι να ξανακάνουμε την τηλεόραση "παρηγοριά" του κόσμου και όχι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Ό, τι είπα ότι δεν θα το κάνω, το έκανα. Είχα πει, ότι θα δουλέψω λιγότερο, για να βρω έναν άνθρωπο, να φτιάξω τα προσωπικά μου. Δεν γίνεται να ξυπνάς 5 το πρωί και να κοιμάσαι 10 το βράδυ, δεν βγαίνει».

Για τα επαγγελματικά του είπε: «Δεν μιλάω για προτάσεις που μου έκαναν ή μου κάνουν, γιατί την έχω "πατήσει". Δεν λέω τίποτα, αλλά προφανώς για να μείνω στο κανάλι ήταν η καλύτερη πρόταση που είχα. Μόνο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μου ευχήθηκε καλή αρχή από την περσινή παρέα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι τηλεοπτικό ον».