Γιώργος Λιάγκας σε Κωνσταντίνο Αργυρό: «Διαβάζω ότι σου ανήκει το μισό Λονδίνο»

Γιώργος Λιάγκας σε Κωνσταντίνο Αργυρό: «Διαβάζω ότι σου ανήκει το μισό Λονδίνο»

«Δεν έχω δώσει χρήματα αλλά έχω κάποιους ανθρώπους δικούς μου, οικογένεια που διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωιν»ό και στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου. Μάλιστα, ο παρουσιαστής «πείραξε» τον τραγουδιστή, αναφερόμενος στις φήμες ότι έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή περιουσία στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

«Έμαθα να ζω με τα απλά πράγματα, εκεί βρίσκω την ουσία. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι πολυτέλειες. Οι γονείς μου έτσι με έμαθαν. Ζω ακόμη πιο απλά από όταν έμενα στο Ίλιον. Εκεί είχα ένα σπίτι που μου τα είχαν όλα έτοιμα οι γονείς μου, τώρα τα φτιάχνω μόνος μου. Ζω σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που το θεωρώ και γουρλίδικο, γιατί έγραψα τραγούδια» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε: «Διαβάζω ότι σου ανήκει το μισό Λονδίνο σχεδόν. Έχεις όντως επενδύσει στο Λονδίνο;».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε: «Όχι! Έχω καλούς συνεργάτες που αυτοί διαχειρίζονται τα δικά μου πράγματα. Έχω επιλέξει να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους γιατί εγώ δεν είμαι άνθρωπος που έχω βλέπεις να φτιάξω κάτι. Δεν έχω δώσει χρήματα αλλά έχω κάποιους ανθρώπους δικούς μου, οικογένεια που διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση, γιατί εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά. Προσπαθώ να διασφαλίσω την οικογένεια μου. Ο αδελφός μου και η οικογένεια μου και άνθρωποι που έχω τη χαρά και την τιμή να είναι σπουδαγμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που τα διαχειρίζονται. Η καλύτερη επένδυση είναι να προσέχω τον εαυτό μου και να δίνω στη μουσική ό,τι καλύτερο έχω».