Ο Λιάγκας πήρε θέση για Κασσελάκη: «Είδα ανθρώπους να τον γλείφουν χυδαία, να του πηγαίνουν ποτήρι και να τον ταϊζουν στο στόμα»

Ο Λιάγκας πήρε θέση για Κασσελάκη: «Είδα ανθρώπους να τον γλείφουν χυδαία, να του πηγαίνουν ποτήρι και να τον ταϊζουν στο στόμα»

«Τα έχω δει με τα μάτια μου, είναι ντροπή αυτό το πράγμα, είναι ο λόγος που σιχαίνομαι την πολιτική και τους πολιτικούς»

Για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε σήμερα και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πίστευα ότι ο Κασσελάκης δεν θα ακούσει τον σύντροφο Πολάκη. Μη με προκαλείτε τώρα, γιατί τα έχω δει. Ξέρετε πολύ καλά ότι ως ρεπόρτερ – παρουσιαστής βρέθηκα πολύ κοντά στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είδα ανθρώπους να γλείφουν χυδαία τον Στέφανο Κασσελάκη, να του πηγαίνουν ποτήρι και να πίνει το νερό στο στόμα. Είδα ανθρώπους να τον ταϊζουν στο στόμα, με τα μάτια μου.

Αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι οι πρώτοι που τον αμφισβήτησαν. Τα έχω δει με τα μάτια μου, είναι ντροπή αυτό το πράγμα, είναι ο λόγος που σιχαίνομαι την πολιτική και τους πολιτικούς. Έχω δει έναν που τώρα τον αμφισβητεί στα κανάλια, που τον τάιζε στο στόμα, το καταλαβαίνεται; Εγώ σιχαινόμουν! Τον τάιζε στο στόμα, με τα μάτια μου τα έχω δει. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.