Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Ζούλας – Ποιος θα είναι ο ρόλος του

Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Ζούλας – Ποιος θα είναι ο ρόλος του

Τι αλλαγές αναμένονται στο κανάλι του Φαλήρου

Έπειτα από πέντε χρόνια ως πρόεδρος στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Ζούλας ετοιμάζεται για το νέο επαγγελματικό βήμα του. Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ για να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, οι φήμες γύρω από την επόμενη μέρα έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Κωνσταντίνος Ζούλας φαίνεται πως θα χαράξει τα δικά του σχέδια για τον σταθμό, έχοντας πολυετή εμπειρία στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και κάποιες αλλαγές σε διάφορα επίπεδα θα πρέπει να θεωρηθούν δεδομένες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του zappit.

Καταρχάς, αναμένεται μια σαφής ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του σταθμού. Ήδη από το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει αντιληπτές οι πρώτες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με την κατάργηση ορισμένων ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών και την αντικατάστασή τους με νέες εκπομπές επικαιρότητας. Το βάρος φαίνεται να δίνεται ιδιαίτερα στην πολιτική ενημέρωση, κάτι που συνδέεται με το παρελθόν του σταθμού, όταν ο ΣΚΑΪ είχε ισχυρή παρουσία στον τομέα αυτόν.

Πέρα από την ενημέρωση, ο Κωνσταντίνος Ζούλας σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και νέες ελληνικές σειρές. Αυτό είναι κάτι που είδαμε να υλοποιείται και στην ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της θητείας του, όπου η δημόσια τηλεόραση επέστρεψε δυναμικά με πρωτότυπες εγχώριες παραγωγές. Αν και αυτή η κίνηση αναμένεται να ενισχύσει το ψυχαγωγικό προφίλ του σταθμού, ενδεχομένως να σημαίνει και περιορισμό των ωρών μετάδοσης των προγραμμάτων της Acun Medya, τα οποία κυριαρχούσαν στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια.

Η άφιξη του Κωνσταντίνου Ζούλα στον ΣΚΑΪ, εικάζουμε πως θα σημάνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική εικόνα του σταθμού, με στόχο να ανακτήσει τη δυναμική του και να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού.