Μαρία Ιωαννίδου: «Ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο, που πας και παίζεις;»

Μαρία Ιωαννίδου: «Ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο, που πας και παίζεις;»

Τι είπε για την ηλικία της και γιατί δεν έχει συγχωρέσει τον εαυτό της

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» και ανάμεσα σε άλλα η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στην ηλικία της, την συμμετοχή της Μαρίνα Σάττι σε παράσταση στην Επίδαυρο, αλλά και στον θάνατο της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά, πως «οι καλλιτέχνες δεν έχουν ηλικία! Ας πούμε μπορώ να παίξω μια σαραντάρα, είμαι σχετικά νέα. Μια νέα γυναίκα, μεσήλιξ. Είμαι από 60 και πάνω… Και, και, και δεν λέμε». Αναφερόμενη δε στην εμφάνιση της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι ως σολίστ στην τραγωδία «Ικέτιδες» στην Επίδαυρο, είπε: «Εγώ ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι, που έπαιξε στην Επίδαυρο. Ξίνισα. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους. Δεν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και παίζει, που πας; Που πας και παίζεις; Που πας;».

Τέλος, αναφερόμενη στον θάνατο της μητέρας της, είπε: «Δεν συγχώρεσα ποτέ στον εαυτό μου, ότι πέθαινε η μαμά μου από καρκίνο και ήμουν στο νοσοκομείο, ουφ… "Μη φύγεις" μου έλεγε, γιατί ήξερε ότι την επόμενη στιγμή θα πεθάνει. Και εγώ έφυγα, γιατί μου έλεγε ο Σειληνός "έλα, έχει έρθει στο θέατρο η Μελίνα Μερκούρη"».