Η Άρτεμις Δήμου ανέλαβε Γενική Διευθύντρια Ειδήσεων Ενημέρωσης του ΑΝΤ1

Η Άρτεμις Δήμου ανέλαβε Γενική Διευθύντρια Ειδήσεων Ενημέρωσης του ΑΝΤ1

Πήρε... μεταγραφή από τον Alpha

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι η Άρτεμις Δήμου αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

Η Άρτεμις Δήμου ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΑΝΤ1, όπου εργάστηκε για 15 συναπτά έτη, αρχικά ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια σε επιτελικές θέσεις. Τα τελευταία 16 χρόνια κατείχε διευθυντικές θέσεις σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό (σ.σ. στον Alpha), με πιο πρόσφατη αυτή της Διεύθυνσης Ειδήσεων & Ενημέρωσης επί 5 χρόνια.

Στέλεχος με μακρά πορεία και υψηλή τεχνογνωσία, έχει εισαγάγει στον χώρο των Ειδήσεων αρκετές καινοτομίες, οι οποίες οδηγούν από την παραδοσιακή τηλεόραση στη νέα εποχή της ψηφιακής ολοκληρωμένης θέασης.

Η έλευσή της συμβαδίζει με τη στρατηγική του Ομίλου για Ειδησεογραφικό περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης των πολιτών, οι οποίοι σήμερα περισσότερο από ποτέ αναζητούν αξιόπιστη, έγκυρη και ταχύτατη πληροφόρηση.

Η Άρτεμις Δήμου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για να υποστηρίξει τη δέσμευση του Ομίλου για ενημερωτικό περιεχόμενο, το οποίο καλύπτει την ανάγκη για αντικειμενική ανάλυση και διεισδυτική ματιά στην τηλεόραση, αλλά και γρήγορη και εξατομικευμένη πληροφόρηση στα ψηφιακά μέσα.

Η εμπειρία της θα συντελέσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου και στον σχεδιασμό της επομένης ημέρας στον τομέα Ειδήσεων & Ενημέρωσης του ΑΝΤ1.