Βάσια Τριφύλλη: «Ο Κασσελάκης είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική»

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Κασσελάκης είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική»

«Δεν πιστεύω βέβαια ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες»

Για όλους και για όλα μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στη συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό «Λοιπόν». Μάλιστα, ανάμεσα σε πολλά άλλα, η δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να εκφέρει την προσωπική της άποψη τόσο για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη όσο και για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πως σας φαίνεται το φαινόμενο Στέφανος Κασσελάκης;

Είμαι μια γυναίκα που έχω και άποψη πολιτική και σεξουαλική. Λοιπόν, εμένα δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι όμορφοι άντρες, αλλά δεν τους καταδικάζω κιόλας. Δεν έχω εξιταριστεί από έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχω εξιταριστεί όμως από έναν ταλαντούχο άντρα, από έναν ενδιαφέροντα άντρα. Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, γιατί τον εμποδίζει το πουλί του. Δεν βαριέται να το κοιτάει. Είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ποια είναι η άποψη σας για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;

Χαίρομαι που ζω για να δω τι θα γίνει. Δεν πιστεύω βέβαια ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες.

Είστε επιφυλακτική δηλαδή;

Είμαι χειρότερα από επιφυλακτική. Είμαι παραδοσιακή. Άσε που δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα.