Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα πούλησα για να κάνω τα βίντεο κλιπ μου»

Μαρίνα Σάττι: «Μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα πούλησα για να κάνω τα βίντεο κλιπ μου»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε σκέψεις της με διαδυκτιακούς της φίλους και έκανε έναν μικρό απολογισμό

Σκέψεις της για όσα της συνέβησαν το τελευταίο διάστημα μοιράστηκε σε ένα live που έκανε για τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, προχωρώντας σε έναν μίνι απολογισμό.

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στη φετινή Eurovision έστειλε τα δικά της μηνύματα, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί, πως πούλησε μέχρι και ένα κομμάτι της περιουσίας της, προκειμένου να κάνει τα όνειρά της στη μουσική πραγματικότητα. «Όλοι μου λέτε "τι έχει αλλάξει;". Έχω αλλάξει όντως, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου. Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω. Όλα αλλάζουν. Μην κωλώνετε. Από μικρή ένα πράγμα έλεγα: "δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα"», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι.

«Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βίντεο κλιπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω. Μέχρι και ένα χωράφι που είχα, το πούλησα, γιατί έλεγα: "τι μου είναι πιο σημαντικό, να έχω εκεί τις ελιές να κάθονται ή να προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου;"», εξομολογείται σε άλλο σημείο του live η τραγουδίστρια με χαρακτηριστική ειλικρίνεια.

Αναφερόμενη στην μεγαλύτερη επιτυχίας της, η Μαρίνα Σάττι είπε: «Μου έλεγαν μετά τη Μάντισσα: "Βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος". Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι στα social μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου».