Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ δεν θα εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ δεν θα εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Πρόκειται για το φιλμ «Unstoppable» που θα παρουσιαστεί στο Τορόντο

Δεν θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο τελικά η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας τους «Unstoppable».

Πηγές αποκάλυψαν στο PEOPLE ότι η σούπερ σταρ σκοπεύει να δώσει το «παρών» στο κόκκινο χαλί σε αντίθεση με τον Άφλεκ τον οποίο θα αναπληρώσει ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) καθώς η εταιρεία «Artists Equity» που ίδρυσαν μαζί, συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

Το «Unstoppable», ακολουθεί τη ζωή του παλαιστή Άντονι Ρομπλς, ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι και κέρδισε ένα εθνικό πρωτάθλημα το 2011 ενώ αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Πρωταγωνιστούν οι Τζάρελ Τζερόμ (Jharrel Jerome), Μπόμπι Κανναβάλ (Bobby Cannavale), Μάικλ Πένια (Michael Peña) και Ντον Τσαντλ (Don Cheadle).

Η Λόπεζ υποδύεται τη μητέρα του παλαιστή, ενώ είναι συμπαραγωγός με τη συνεργάτιδά της, Ελέιν Γκόλντσμιθ-Τόμας (Elaine Goldsmith-Thomas). Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουίλιαμ Γκόλντενμπεργκ (William Goldenberg) ο οποίος ως μοντέρ απέσπασε το 2012 Όσκαρ για την ταινία «Argo» του Αφλεκ ενώ έχει επίσης συνεργαστεί μαζί του, στις ταινίες «Air», «Gone Baby Gone» και «Live By Night».

Τον Μάρτιο του 2023, ο διάσημος πρωταγωνιστής μίλησε σε συνέντευξή του στο CBS Sunday Mornings για την συνεργασία του με την Λόπεζ στην παραγωγή της Amazon MGM Studios.

Το «Unstoppable» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου.