Δημήτρης Λάλος: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο»

Δημήτρης Λάλος: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο»

Ο ηθοποιός και η συνάδελφός του Μαριλίτα Λαμπροπούλου απάντησαν για τα σχόλια που δέχονται για τη σχέση τους

Για τη σχέση τους εκτός σκηνής, αλλά και για ορισμένα δημοσιεύματα και σχόλια στα social media που τους έχουν ενοχλήσει, μίλησαν σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Πρώτη η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επισήμανε ότι: «Αυτό που με ενοχλεί στη χυδαιότητα, είναι ότι συμβαίνει από μόνη, χωρίς να την έχεις προκαλέσει. Το να βλέπεις, ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, με στεναχωρεί για το τι κρύβει η κοινωνία μας». Ο Δημήτρης Λάλος με τη σειρά του ανέφερε: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο. Αν θέλει κάποιος επώνυμα να πει κάτι, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε», με την ηθοποιό να προσθέτει: «Εννοείται ότι οι απαντήσεις υπάρχουν, απλώς δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον καθένα, που λέει ό,τι του κατέβει».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον θυελλώδη τηλεοπτικό έρωτα που έζησαν στον «Σασμό» και αν είναι αυτή η περίπτωση που η ζωή μιμείται την τέχνη, ο Δημήτρης Λάλος απάντησε: «Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί, τι μπορεί να σου φέρει η ζωή». Όσο για το αν θα ερχόταν αυτή η εξέλιξη, αν δεν προϋπήρχε το τηλεοπτικό παρελθόν τους, ο Δημήτρης Λάλος είπε: «Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής».

Τέλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέφερε: «Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. Όμως είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης. Δημήτρης. Και επειδή ακριβώς μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ετοιμάζουμε κάτι ωραίο θεατρικά για το φθινόπωρο».