Οργισμένη απάντηση της Ιωάννας Τούνη για σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε: «Ξέρεις καλύτερα από ταρίφες»

Οργισμένη απάντηση της Ιωάννας Τούνη για σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε: «Ξέρεις καλύτερα από ταρίφες»

Ένα βίντεο με την ξαδέρφη της δημοσίευσε η influencer στο TikTok πριν από λίγες ημέρες

Ένα βίντεο με την ξαδέρφη της δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο TikTok πριν από λίγες ημέρες. Η ανάρτηση δέχθηκε καταιγισμό σχολίων, ωστόσο, ορισμένα από αυτά ήταν ιδιαιτέρως υποτιμητικά και σεξιστικά προς το πρόσωπο της influencer.

Η Ιωάννα Τούνη εξοργίστηκε και έδωσε αιχμηρές απαντήσεις.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!😅🥹 συμπεθέρες μου η μικρή ξαδέλφη δεν έχει instagram» έγραψε η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας, με μια δόση χιούμορ. «Με 150€ της παίρνεις και τις δυο…» σχολίασε κάποιος χρήστης του Tik Tok, με την Ιωάννα Τούνη να τονίζει: «Τόσα παίρνουν η μάνα σου και η δικιά σου μαζί;». Σε άλλα σχόλια που έγραφαν «…Τα μεν άδεια ασκιά τα φουσκώνει ο αέρας, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία…» και «τα κραγμένα τίποτα 🤣🤣🤣🤣» η ίδια απάντησε «Και τους κομπλεξικούς;🤔» και «Είπε το απόλυτο τίποτα!🤣» αντίστοιχα.

@j.touni Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!😅🥹 συμπεθέρες μου η μικρή ξαδέλφη δεν έχει instagram🫠🫠❤️ #fyp #foryou #girlstrip #mykonos ♬ original sound - Bigteddy_73

«Πόσο πάτε κι οι δύο; Κακομοίρες;» έγραφε ένα άλλο σχόλιο με την Ιωάννα Τούνη απαντά: «Εσύ ξέρεις καλύτερα από ταρίφες. Για πες μας.»