Χάρης Ρώμας: «Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό του»

Χάρης Ρώμας: «Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό του»

«Το όνομα του Αναδιώτη ξεκινάει από Α, ο κόσμος ο συγκεκριμένος που ψηφίζει αυτήν την παράταξη, δεν σκαμπάζει ούτε καν ποιοι είναι όλοι οι υπόλοιποι»

Αιχμηρός εμφανίσθηκε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Summer's Cool» για τους συναδέλφους του Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Νίκο Αναδιώτη, ερωτηθείς σχετικά με την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Φοβήθηκα μη χαλάσει η εικόνα μου, όταν ασχολήθηκα με την πολιτική. Το ένιωσα και μου το είπαν και κατάμουτρα κάποιες φορές», είπε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για την εκλογή του Νίκο Αναδιώτη στην Ευρωβουλή και όσα είχε πει για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, απάντησε ότι «το όνομα του Αναδιώτη ξεκινάει από Α, ο κόσμος ο συγκεκριμένος που ψηφίζει αυτήν την παράταξη δεν σκαμπάζει ούτε καν ποιοι είναι όλοι οι υπόλοιποι. Ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του και μάλιστα και μάλιστα αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος, γιατί δεν είναι καμιά τεράστια καριέρα του Νίκου, για να πεις ότι είναι ένας αγαπητός καλλιτέχντης. Είναι ένα είδος, είναι... λίγο καλλιτέχνης».

Συνέχισε δε λέγοντας για τους ψηφοφόρους του κόμματος «Νίκη» με το οποίο εξελέγη ευρωβουλευτής ο Νίκος Αναδιώτης, ότι «δεν παίζει τόσο ρόλο ούτε η μόρφωση ούτε τα διπλώματα, παρά μόνο να δηλώσεις "στο πυρ το εξώτερον οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών"». «Αυτό μετράει εκεί ή αυτό τέλος πάντων του έκατσε, γιατί μπορεί ο άνθρωπος να το πιστεύει βαθιά. Είναι δικαίωμά του, δεν συμφωνώ», πρόσθεσε.

Επίσης αναφέρθηκε σε όσα είπε πρόσφατα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και στο γεγονός πως δεν συμφωνεί να ασχολούνται οι ηθοποιοί με την πολιτική. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Καλλιτέχνες όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που σε μια ατυχή δήλωση είπε, ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό σου, να θεωρείς ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Πιθανώς εκείνος δεν έχει να προσφέρει τίποτα, γιατί δεν μπορεί μέσα από τον τρόπο που εκείνος λειτουργεί. Μιλάω τώρα για ένα άτομο που αγαπώ κι έχουμε συνεργαστεί με πολλή μεγάλη επιτυχία. Όμως πρέπει να τον βάλω στη θέση του ως προς αυτό, αυτό είναι λαϊκισμός. Με μεγάλη ευκολία κερδίζεις εσύ μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου, οι οποίοι έχουν ξοδέψει ιδρώτα».