Ηλίας Βαλάσης: «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό, ήρθε και μου μίλησε»

Ηλίας Βαλάσης: «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό, ήρθε και μου μίλησε»

«Υπήρξα απόλυτα χειριστικός με τις γυναίκες, τις έβαζα να κάνουν αδιανόητα πράγματα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/7) ο Ηλίας Βαλάσης. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τις αναμνήσεις του από τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και την εξάρτηση που έχει με τον Χριστό.

«Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα. Δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε. Ήταν κάτι πολύ αληθινό», δηλώνει ο Ηλίας Βαλάσης.

«Πολλές φορές με ρωτάνε και τους λέω: τώρα τι να σας πω; Αν δεν το ζήσει ο καθένας ξεχωριστά… κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε όλους συμβαίνει», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες ήταν πολύ καλή, ήξερα πώς να τις χειριστώ. Εγώ από δώδεκα χρονών ήμουν μέσα στα μπουζούκια, οι λουλουδούδες με έκαναν άντρα πολύ γρήγορα. Ήξερα τι ζητάνε οι γυναίκες, ήξερα πώς να το ζητήσω και πώς θα το έχω», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Ηλίας Βαλάσης.

«Υπήρξα απόλυτα χειριστικός με τις γυναίκες, τις έβαζα να κάνουν αδιανόητα πράγματα, θεωρούσα ότι όλες έτσι είναι», παραδέχεται αμέσως μετά.